KERST AFHAALMENU'S

 4 gangen menu met brood en amuse gemaakt in samenwerking met Martijn ten Brinke .

 

Met wijn

 

Heb je dieet wensen geef deze dan aan bij opmerkingen.

 

 Afhaal dag is 24 december bij pub esser tussen 15-17 uur

 4 gangen menu met brood en amuse gemaakt in samenwerking met Martijn ten Brinke .

 

Met bier

 

Heb je dieet wensen geef deze dan aan bij opmerkingen.

 

 Afhaal dag is 24 december bij pub esser tussen 15-17 uur

vega

 4 gangen menu met brood en amuse gemaakt in samenwerking met Martijn ten Brinke .

 

Met wijn

 

Heb je dieet wensen geef deze dan aan bij opmerkingen.

 

 Afhaal dag is 24 december bij pub esser tussen 15-17 uur

vega

 4 gangen menu met brood en amuse gemaakt in samenwerking met Martijn ten Brinke .

 

Met bier

 

Heb je dieet wensen geef deze dan aan bij opmerkingen.

 

 Afhaal dag is 24 december bij pub esser tussen 15-17 uur