Op vrijdag 27 november gaan we iets speciaals doen samen met Martijn ten Brinke, Funs Beers en Drank van de Meisjes!

Samen hebben zij een verrukkelijk pakket samengesteld om jullie de heerlijke combinaties van drank en food te laten beleven! Het pakket bevat een vier gangen menu, met keuze uit bijpassende bier of wijn. Het pakket is gemakkelijk te bestellen via www.martijntenbrinke.com, bestel wel vóór 22 november, anders ben je helaas te laat.

Dit keer gaan we niet live maar krijg je een bijgeleverde link/QR-code, je kunt dus in je eigen tempo het eten bereiden en genieten.

 

Er is dus geen haast, het eten in het pakket is namelijk drie dagen vers, hierdoor kun je op jou eigen moment en tempo uitleven! De pakketten zijn zo gemaakt dat je thuis met enkele handelingen het kan afmaken, Martijn neemt je aan de hand door middel van de video voor de opmaak, zodat je jouw gasten kan verassen!

De pakketten worden thuisbezorgd op 27 november tussen 15:00 en 18:00, mocht dit een probleem zijn, vermeld dit dan bij de opmerkingen als je gaat bestellen (je mag ook altijd een Facebook bericht sturen hoor) dan zoeken we naar samen een passende oplossing.

Zelf AAN DE SLAG MET EEN

4 gangen dinerbox@ PUBesser boxmeer

 

met wine & Beer pairing